Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » A szakdolgozatomhoz találtam...

A szakdolgozatomhoz találtam egy nagyon jó anyagot. Mennyit másolhatok ki belőle, hogy még szabályos legyen?

Figyelt kérdés
legszívesebben az egészet kimásolnám, mert szinte konkrétan ugyanaz az egész, mint amit nekem le kell írnom a szakdolgozatomban.. ha minden mondatban átfogalmazok pár szót, vagy megcserélem a szórendet az elég?
2009. dec. 12. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Én konkrétan összeollóztam a szakdolgozatomat. Saját gondolat talán egy oldalnyi ha lehetett a 35 oldalban. Nem vagyok rá büszke hogy csaltam de örülök hogy túl vagyok rajta.
2009. dec. 12. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen forrásokat lehet használni nyugodtan, de írd át a saját szavaiddal, és írd oda a forrást is. A szakirodalmi résznek végül is ez a lényege. Egy-két szó átfogalmazása, szórend felcserélése még plágium.
2009. dec. 12. 16:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Állítólag van egy program amin átfuttatják, hogy valóban a tied-e, vagy szedted a netről.
2009. dec. 12. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez csak kamu!

Hány szakdolgozatnak is kellene a rendszerben lennie???

Persze hogy ezt mondják hogy csináld meg magad!!!

2009. dec. 12. 17:39
 5/7 A kérdező kommentje:
szerintem nem csak a szakdogák közt keres, hanem olyan mint pl a google, hogy az egész neten..
2009. dec. 12. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

alapvetően a szakdolgozatban nem is annyira az a fontos h.a te saját,forradalmian új gondolataidat írd le.az már inkább a PHD szintnél kell majd,h.önálló,merőben új gondolatokat,tanulmányokat írj..

itt ami a lényeg:egy jó hipotézis(feltevés),indokold meg miért aktuális+érdekes a témád,és a rendelkezésre álló anyagokat szép összefüggő módon dolgozd fel.

nem várják el,h.felfedezd újra a spanyolviaszt.nyilván ezért vannak a szakirodalmak,amiket nálad okosabb emberek már megírtak.a lényeg h.valóban átlásd a témát amit választottál.képes legyél következtetéseket levonni,összefüggéseket felfedezni a hozott alapanyagból..

természetesen ne másold szó szerint az anyagokat.azt bármelyik hülye megcsinálja.légy kicsit kreatív..amúgy egy-két szakirodalom nem nagyon elég...keresgess még...

2009. dec. 12. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne másold bele szó szerint, mert többet bukhatsz rajta, mint amennyit nyersz, ha éppen olyan ember ellenőrzi. És mindenképpen hivatkozz is rá.
2009. dec. 13. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!