Magyarból az a házi h recenziót (vagy kritikát de ezt inkább nem írnék) kell írni egy legkedvesebb könyvemről. De én nem olvastam vmi sok könyvet és nincs is kedvencem, miről írjak?
A te korodban szerintem senki sen olvasott túl sokat,sőt a 15 évesek kifejezetten rühellik az olvasást:D Én is gyűlöltem olvasni,mégis mára (21 vagyok) rengeteg könyvet kiolvastam:) 18 után általában megjön az ember esze ^^
Nemtudom milyen a stílusod,olyat nem szeretnék mondani ami nem tetszene és nehéz neked, de szerintem a tanár nagyon értékelné(feltéve,ha van idő az elolvasására, azt nem írtad mikorra kell), ha valami régebbi, nem 20-21. századi könyvről írnál:)
Nekem nagy kedvencem és a lányomnak is olvasom(igaz alig 3 hónapos :D), az Loisa May Alcott Kisasszonyok könyve.
Ez a többrészes sorozat(Kisasszonyok, Jó feleségek, Ifjú urak, Jo fiai) a 19 században íródott, a 4 March nővér (Meg,Jo,Beth és Amy) történeteit meséli el kamaszkoruktól az ő fiaik lányaik koráig egészen.Megható és egyben romantikus történet, személy szerint nagy kedvencem a sorozat, ha csak a Kisasszonyokat olvasod el és arról írsz sem baj,mert megállja önálló történetként is a helyét ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!