Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segítene nekem valaki lefordít...

Segítene nekem valaki lefordítani angolra? Lécciii! Holnapra kell!

Figyelt kérdés

Feladat:

Régebben én sem voltam megelégedve magammal. Adok néhány tanácsot,hogy mit kellene máshogy csinálnod. Szerintem másképp kellene öltözködnöd! Meg kellene növesztened a hajad. Többet kellene eljárnod otthonról. Sportolnod kellene a szabadidődben. Nem kellene mindig a számítógép előtt ülnöd,ahelyett inkább el kellene menned a barátaidhoz! Remélem tudtam segíteni neked!

2010. márc. 2. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Formerly I was not satisfied with myself either. I give you some advice what you should do in another way. I think you should dress in another style. You should make your hair long. You should go out more often. You should sport in your free time. Instead of sitting in front of the computer all the time you should visit your friends! I hope I could help you!
2010. márc. 2. 20:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. márc. 2. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!