Mikor adjam be a dogát?

Figyelt kérdés
Házi dogát kellett írni, aminek a beadási határideje múlt hét csütörtök volt. Beteg voltam, nem adtam le. Holnap megyek suliba. Illene vinnem a dogát a tanárnak, vagy szerintetek elfogadja, ha akkor adom neki oda (csütörtökön), amikor óránk lesz vele?
2010. febr. 28. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem holnap lenne illő odaadni. Megkeresed és kész.

Ebből probléma nem lesz az tuti. Ha vársz abból meg lehet...

2010. febr. 28. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjuk, hogy ő mit fogad el? Ha kész van a dolgozatod, akkor feltétlenül add oda holnap, ebből fogja látni, hogy tényleg csak a betegség hátráltatott, és örülni fog a figyelmességednek.
2010. febr. 28. 21:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy a doga nincs kész, és nem tudom eldönteni, hogy éjszakázzak-e vagy mi a franc legyen.
2010. febr. 28. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor ha kérdezi, mondd meg, hogy a betegség miatt nem tudtad megcsinálni, mert egész nap csak aludtál, de rajta vagy, és a következő órára kész lesz.
2010. febr. 28. 22:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként éjszakáztam én is eleget házi dolgozatok miatt, szóval tudom, milyen. :-)
2010. febr. 28. 22:14
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Szeritnem semmi extra 10 perc alatt megcisnálnám, mert gimiben netről lehet szedni nemkell könyv megsemmi csak megkell formálni 1-2 5-ös puszpá:)
2010. febr. 28. 22:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Ird meg holnap, es mondd a tanarnak kedden, hogy nem talaltad ot hetfon..
2010. márc. 1. 00:28
 8/9 anonim válasza:
Te nem Árpádos vagy?
2010. márc. 1. 14:55
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem debreceni vagyok (ha jól tudom, ott van az Árpád).

Végül is megcsináltam éjszaka, kész lettem hajnal fél 2-re. :S

Az a baj, hogy nálunk nem engedik, hogy csak simán netről leszedjük. A tanárok rákeresnek neten, és aki lebukik, az 1-est kap. Szóval azért tartott ilyen sokáig, mert amit megtaláltam, át kellett fogalmazni. De végül is kész lett, ez a lényeg.

Köszi a válaszokat!

2010. márc. 2. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!