Sorozatok elemzése, hogyan, miként?
Figyelt kérdés
Részletesebben: Az a lényeg, hogy holnap 5-öst kell belőle írnom, mivel ez dönti el, hogy 3-as vagy 4-es leszek matekból... Ugye a konkrét feladat : egy sorozat lesz megadva (egy tört: számlálóban is, meg a nevezőben is lesz n) a feladat emelt szintű, a feladat elemezni, leírni hogy monoton-e, konvergens-e, határékrtéke (levezetve Lim n->végtelenhez, egyenlettel) és meg lesz adva egy epszilon is. Gyakorlatilag mindent le kell írnom indoklással eggyüt, (pl hivatkozni tételekre, definíciókra stb..) Hogyan kell lépésről lépérle elemezni? Az interneten már kerestem ezt, de nem találtam meg érthető formában... Köszönöm előre a válaszokat!2015. jún. 10. 15:07
1/2 anonim válasza:
Hát amit kérsz, az erősen túlzás.
Egy komplett tananyagrészt kellene értelmesen, logikusan felépítve elmagyaráznunk?
Ez (is) egy szakma, műveljük jó néhányan.
Szívesen válaszolunk egy-egy konkrét kérdésre, de amit itt elvársz, az már túlmegy ezen.
Keress fel egy jó tanárt személyesen, és adott óradíj ellenében megkapod a szolgáltatást.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, már megírtam és 5-ös lett :), meg tudtam egy óra alatt tanulni, kaptap osztálytársamtól segítséget.
2015. jún. 11. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!