Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mobiltelefon használat egy...

Mobiltelefon használat egy diák szemszögéből. Viccesen szeretném megfogalmazni. Tudtok ötleteket? Esetleg anyagot tudtok linkelni hozzá?

Figyelt kérdés

Büntetésből kell írnom valamit(megszólalt pénteken a telefonom, de szerencsére visszakaptam, csak valamit kell cserébe csinálnom). És mivel hogy a témához illene, szeretnék egy fogalmazást írni arról, hogy milyen a mobiltelefon használat egy diák szemszögéből.

Csak egy baj, kevés az ötletem.

Ti biztos tudtok segíteni, ha leírjátok mire gondoltok, vagy linkeltek nekem oldalakat, ahol vannak ilyenek.

Köszönöm.

2010. febr. 27. 15:05
 1/1 anonim ***** válasza:
frappánsan megfogalmazva leirhatod h a reggeli fáradtság és a sok tanulás este is, meg óra elötti anyagátnézés miatt elelejted kikapcsolni, meg lehet olyan h ez a 2.szivünk v hogy olyan mint a drog, nikotin v vámpirnak a vér h érezned kell a hullámait, esetleg h kavinton helyettesitő.
2010. febr. 27. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!