Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Tudnátok segiteni a matematika...

Tudnátok segiteni a matematika hazifeladatomban?

Figyelt kérdés
Egy 7,5 cm hosszu gyertyat meggyújtani,és percenként 0,2 cm hosszu darab eg el belole.Milyen hosszu lesz a gyertya a t-edik percben?
2015. máj. 10. 15:34
 1/8 anonim válasza:
7,5-0,2t cm lesz a gyertya hossza
2015. máj. 10. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
7.5-(tX0.2)
2015. máj. 10. 15:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !
2015. máj. 10. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:

WRONG!

A t-edik percben (t pozitív egész) a gyertya hossza a

[7,5 cm – t*0,2 cm; 7,7 cm – t*0,2 cm)

intervallum elemeit veszi fel.

2015. máj. 10. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem itt még nem tartanak :)
2015. máj. 10. 16:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Pedig ha alaposan megnézed, akkor a kérdés erre vonatkozik…

(De nekem mindegy, akkor kezeljétek érdekességként.)

2015. máj. 10. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha alaposan megnézed a kérdező nevét akkor valószínű hogy még nem tartanak ott :)
2015. máj. 10. 16:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, hogy hol tartanak, és nem is nagyon érdekel, de elhiszem neked hogy nem tartanak ott. Egészen másról beszélsz, mint én. Én a kérdésre szeretnék válaszolni, és most ez a válasz. Olyan kérdések is jönnek néha, hogy miért vannak fekete lyukak, vagy honnan van egy oszcillátornak zérusponti energiája. Teljesen nyilvánvaló, hogy itt még nem tart a kérdező, mert ha már tartana, akkor nem kérdezne itt, de mégis próbálnak pontos választ adni neki néhányan.
2015. máj. 10. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!