Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
10 monsatos konfliktus helyzetet kell irnom.

2015. máj. 5. 08:31
 1/3 A kérdező kommentje:
bocsánat! elirtam . 10 mondatos
2015. máj. 5. 08:35
 2/3 Bugya Péter ***** válasza:

A következő helyzet Általános iskola 4. osztályában játszódott le. Az osztály 25 jó képességű diákból állt.

• Közöltem az osztállyal, hogy egy olyan problémám van, amiben úgy gondolom, segíthetnek nekem.

• Túl sokat beszélgettek az órámon, és úgy érzem, sok időt fordítok arra, hogy lecsillapítsalak benneteket, mert időnként csendre van szükségem ahhoz, hogy tanítani tudjak. Ezt nem szeretem. Rosszul esik, hogy a beszélgetés miatt újra és újra el kell mondanom azt az anyagrészt, amiről már beszéltem. De azzal is tisztában vagyok, hogy nektek is szükségetek van beszélgetésre. Gondoljuk végig, mivel teljesíthetjük az én igényemet és a tieteket is. Teszek néhány javaslatot, ti pedig mondjatok el bármit, ami az eszetekbe jut. (Az aktív hallgatás alkalmazása lehetővé teszi, hogy a diákok kielégítsék szükségleteiket vagy teljesítetlen igényeiket.) Az összegyűjtött javaslat megjegyzés nélkül felkerül a táblára. Közösen megbeszéljük őket, és töröljük azokat, amelyek nem felelnek meg nektek sem és nekem sem.

2015. máj. 5. 08:37
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. nagy segitség volt. :)
2015. máj. 5. 09:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!