Valaki leírná nekem a Szigeti veszedelem tartalmát és a szereplők jellemzését vagy hol találok segítséget hozzá?
Valaki leírná nekem a Szigeti veszedelem tartalmát és a szereplők jellemzését vagy hol találok segítséget hozzá?
EZ VOLT A KERDES aki nem tud segiteni annak nem muszaly kerem a tisztelt felhasznalokat h filozofiai kerdesekkel definalnia azt h mit csinalhatok hol nezhetem meg stb .
megertesuket elore is koszonom
kérdező kommentje:
EZ VOLT A KERDES aki nem tud segiteni annak nem muszaly kerem a tisztelt felhasznalokat h filozofiai kerdesekkel NE DEFINALJA azt h mit hol csinalhatok hol stb . ugy gondolom eleg nagy vagyok mar ahhoz h magam eldontsem h mi jo nekem es mi nem
megertesuket elore is koszonom ez legkesobb csutortokre adjak meg a vallaszt mert akkora kellesz nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!