Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki leírná nekem szigeti...

Valaki leírná nekem szigeti veszedelemnek a szereplők jellemzését vagy hol találok segítséget hozzá?

Figyelt kérdés
belso tulajdonsagai kellenne nekem inkabb
2010. febr. 26. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
2010. febr. 26. 22:34
 2/5 A kérdező kommentje:
kosz de nekem a szereplok tulajdonsagait kellene jellemeznni de azert kosz a tippet
2010. febr. 27. 00:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha elolvasnád?
2010. febr. 27. 09:11
 4/5 A kérdező kommentje:

semmi nem lenne

csak a szamomra ez nehezz olvasmany

es ez az oldal azert van h ha nem tudok valmit akkr segítseget kerjek toletek

2010. febr. 27. 10:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Ebben igazad van, de a nehézség ne legyen kifogás. Inkább írjál hülyeséget úgy, hogy elolvastad, de esetleg nem értetted, mint úgy, hogy a neten mondott valaki hülyeséget. Sajnos az irodalmi kérdésekben sokszor adnak fals válaszokat. Én már régen olvastam, így nem tudok segíteni. Tudom, hogy szörnyű, de túl kell esni rajta. Inkább olvasd el lassabban, énekenként, vagy hallgasd hangoskönyvként:

[link]

Előző voltam

2010. febr. 27. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!