Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Surgos! Nem tudom megoldani!...

Surgos! Nem tudom megoldani! Hallas lennek! Kerhetnek segitseget?

Figyelt kérdés
Egy rombusz alaku teruletre (ABCD) viragokat ultetnek. Tudjuk,hogy a hegyesszog merteke 30 fok, a rombusz ele pedig x meter(x>0). a)Hatarozd meg x fuggvenyeben az A pont tavolsagat BC oldaltol! b)ABO es ODC haromszogek tulipannal vannak beultetve. AC metszve BD-vel={O}. c)Hany tulipan hagymat ultettek el, ha egy hagymanak 25 negyzetcentimeter teruletre van szuksege?
2015. ápr. 20. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Segítek neked az elindulásban:

[link]

Ha kell, tovább is segítek.

2015. ápr. 20. 17:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért privátban kérsz további segítséget?

Eddig minden világos?

[link]

Akkor lehet gondolkozni, hogy a rombusz területét hogyan kell kiszámolni? Hanyaid részén lesz tulipán? A mértékegységet jól átgondolva(!!) mennyi tulipán fér el?

2015. ápr. 20. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!