Nagyon kéne a segítségetek. Tudnátok segíteni?
AZ úgy volt, hogy a 8. osztállyal elmegyünk Erdélybe, és mindenki kapott egy témát, amit elő kell adnia. Én az 1000 éves határt kaptam. Mikor felmentem a netre, hogy utánanézzek, hogy tulajdonképpen ez micsoda, csak a wikipédián találtam információt, más weboldalakon is volt, csak azok egy az egyben a wikiről voltak. De a wikipédián: 1 fájdalmasan kevés használható infót találtam, 2 nem is nagyon értem az ott leírtakat, 3 a tanár tuti megnézi a wikit, nehogy valaki onnan másolja ki.(sajna van egy ilyen rossz szokása).
A kérdésem a következő lenne: Gyimesbükk az tulajdonképpen mi is? Egy hely, egy falu, egy hegy?? Vagy mi?(más jellegű információt is elfogadok az ezeréves határról) (azt tudom,hogy az 1000 éves határ tulajdonképpen Gyimesbükk, meg, hogy községközpont, de nem tudom, hogy mi az, hogy községközpont. Pedig utánanéztem...de nem találtam.) Könyvek sajnos nincsenek róla itthon, könyvtárba meg nem tudok elmenni. Kérlek segítsetek, mert nagyon nagy szükségem van rá! Ha nem csinálom, vagy nem rendesen csinálom meg, a tanár szó szerint le fogja harapni a fejemet... :(
A potenciális segítségeket előre is köszönöm:
Egy kétségbeesett 8.-os lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!