Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segítség kel, hogy kell ezt...

Segítség kel, hogy kell ezt meg csinálni és mik a az alap szabályai?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!!!

Segítség kell szakközepes diák vagyok és ilyen mintakapcsolásokból számonkérés, ostályozás lesz úgyhogy szinte csak átfutottuk eztt a dolgot , és sok kérdés merült fel bennem és jó néhány társamban, mert nem értjük..

Nem arról van szó, hogy hülyék, vagy értetlenek lennénk, csupán az a baj, hogy mivel elektrotechnikát mentünk tanulni, minden tanár azt hiszi rólunk, tudunk már mindent, pedig nem ://

Ezért inkább itt kérdeznék ill. kérnék segítséget..

Szóval a tanár úr csinált egy ő szerinte programnak nevezhető dolgot mely iagzából egy szimpla excel táblázatban van csak kiszámolja automatikusan a vezetékek számát stb... fügvények segítségével, de nem itt a lényeg hanem a kapcsolásokon, egy egyvonalas kapcsolásról van szó, és sok dolgot nem értek benne sorolnám:

Az első és legeygszerübb amit nem tudok miért 1-el és 0-val kell kitöltenem a táblázatot, a másik nem tudom mit meddig kell kell vinnem pl a Fázis (L) már nem tudom és az eleve az első a táblázatban :D meddig kell vinni a vezetékeket, a játszólak(amik a két váltókapcsolónál vannak azokat meddig kell vinni) sem tudom... szóval a táblázatban lehet bárhogy keverve a fogyasztó és a kapcsoló, de van néhány szabály melyek afféle alap szabályok de azokkal sem vagyok tisztában, ezeket szeretném ha valaki letudná írni nekem, pl kétsarkúnál mi van és miért másképpen... stb lenne kérdésem, de nem értem a táblázatot így inkább egy linket is adok ahol talán jobban megérti más a is a problémámat, ha vizuálisabb valaki, na meg másképp lehet nem is értené miről beszél ez a "hülye" gyerek.

(megjegyzem amúgy nem vagyok hülye és kérdeztem a tanárt, de ő annyit mondott, hogy minden órán elmondta mit-hogyan kell, miért nem figyeltem??, de ez nem igaz kitűnő tanuló vagyok egyedül ezzel nem boldugulok egyesegyedül)

JA és majdhogynem elfelejtettem a táblázat na azt privát üzenetben elküldöm annak aki tudna rá/rám szánni egy kicsit a drága idejéből!

Köszi a válaszokat..

2015. márc. 15. 20:36
 1/1 A kérdező kommentje:
Nah most megértettem már végre igaz csak rájöttem egyszerübb volt mint gondoltam!
2015. márc. 17. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!