Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki le tudná nekem fordítan...

Valaki le tudná nekem fordítani németre az egy napomat?

Figyelt kérdés

Egy napom

Reggel 6:30 kor kelek, lefürdök, fogat mosok (sajnos idő hiányában nem tudok otthon reggelizni) 7:15 órakor elindulok és ha minden jól megy be érek az iskolába 8-ra. általában 14-15:30 között szoktam elhagyni az iskolát és 15-16 órára érek haza.18 órakor vacsorázok kivéve ha az nap nincs edzésem mert akkor vagy nem vagy nagyon későn. 19 órakor lefürdöm fogat mosok utána tanulok 2 órát, még egy kicsit tévézek gépezek vagy olvasok és 23 óra környékén lefekszem.

2015. márc. 8. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg lefordítani, és utána kijavítjuk az esetleges hibákat! Ezek még nagyon alapok, ha már ez nem megy, később nagyon meg leszel lőve...
2015. márc. 8. 14:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Morgens stehe ich um sechs Uhr dreißig auf, dann dusche ich, putze Zähne (leider kann ich nicht zu Hause frühstücken wegen Zeitmangel) Um viertel Acht gehe ich von zu Hause los, so dass ich um acht Uhr in der Schule bin. Meistens verlasse ich das Schulgebäude nachmittags nach vierzehn Uhr. So bin ich nach dreizehn Uhr zu Hause Gegen achtzehn Uhr esse ich Abendbrot. Wenn ich Training habe, esse ich später oder gar nicht. Um neunzehn Uhr gehe ich mich duschen, danach lerne noch zwei Stunden, mache Hausaufgaben, sehe ein wenig fern oder lese und gegen dreiundzwanzig Uhr gehe ich schlafen -
2015. márc. 8. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Jav.

So bin ich nach fünfzehn Uhr zu Hause (Délután három

óra után érek haza)

2015. márc. 8. 14:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ígérem én magam is megprobálkozom majd egy hasonlót alkotni. 😊
2015. márc. 8. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!