Segíííííítség! Ich komme sofort und bringe meinen Ball mit. Wir können auchin eurem Garten spielen. (ezt a kislány mondja) Hogy kell úgy mondani, (németül) A kislány azt monda hogy. És azt is mondta hogy. Hogy kell?
Figyelt kérdés
aki eleakarja mondani h. mijen hüje vagyok kiméljen2010. febr. 7. 16:14
2/9 anonim válasza:
Pedig, tényleg az vagy! Nem lehet kihámozni,hogy konkrétan mi a kérdésed!!!
3/9 anonim válasza:
Rögtön jövök, és hozom a labdámat.Játszhatunk a ti kertetekben is. Kb. ennyi a magyar fordítás, de mit akarsz a továbbiakban???
4/9 A kérdező kommentje:
Hohy kell németül elmondani hogy a kislány azt monndja hogy ??.És még azt is mondja hogy?(németül kell)
2010. febr. 7. 16:27
5/9 A kérdező kommentje:
Jahhh.És a második válaszolónak:Direkt kértem hogy ne...
Persze arcnélkül könnyű bunkózni.Neked nem szokott rosszul esni.(mert nekem igen)
2010. febr. 7. 16:32
6/9 anonim válasza:
Das Madchen sagt,dass (utánna KATI szórend)<- ez jelen időben van.
7/9 anonim válasza:
Te is arc nélkül írtál értelmetlenül-hülyeséget!
Ha rosszul esik, ha nem!
Ha ennyire stupid vagy, meg sem érdemled, hogy valaki is segítsen!
A második voltam.
8/9 anonim válasza:
Én rögtön megértettem, hogy mit akarsz. Talán azért, mert magam is tanár vagyok? Csak angolból, úgyhogy bocsi, de nem tudok segíteni.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget.Most már értem megírtuk a dogát.Bocsánat második válaszoló sajnálom nagyon ideges voltam mert rossz anyagra készültem tényleg bocsi.
2010. febr. 8. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!