Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » 117/A? 50 cm3 desztillált...

117/A? 50 cm3 desztillált vízbe Kálium-bikromátot szórunk.50 c -on megvárjuk az oldódási egyensúly beállását, majd leszűrjük az oldatot. Ezután 0c-ra hűtjük . Hány gramm Kálium-bikromát kristályosodik ki? Levezetni kellene minnél részletesebben. :-)

Figyelt kérdés
2014. dec. 13. 09:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyébként, még zárómondatként csak annyit mondanék, hogy a Villányi Attila példatárban van ez a példa és átnéztem már 3x szóról szóra ugyan így. Ha számodra ez a fogalmazási szint nem kielégítő, talán őt kellene kinevetned. Szia. :)
2014. dec. 13. 18:03
 12/14 anonim ***** válasza:
A feladat attól hibás. Ez jelenti azt, hogy kémiából nagyon gyenge vagy és csak betanult képleteket, metódusokat tudsz megtanulni. Ilyen fatális hibát nem kiszúrni öreghiba. De ringasd magad hiú álmokba, hogy te okos vagy én meg buta.
2014. dec. 13. 18:24
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen,ezért tudtam én megcsinálni a példát,és nem te,ha hibásan is de elfogadottan. Ugy ahogy az le van íra te meg vitatkozhatsz magaddal tovább .
2014. dec. 13. 20:06
 14/14 anonim ***** válasza:
55%
A feladat egyáltalán nem hibás.. Pontosan elég adat van megadva, hogy megoldható legyen akár keverési egyenlettel is! Tényleg durva, hogy orvosira jársz, valamint hogy ennyire el vagy szállva magadtól, úgy hogy egy középhaladó feladatot nem tudsz megoldani! A kérdező pedig egyáltalán nem csak képleteket használ, hanem le is vezette neked..
2017. aug. 6. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!