Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Angol házi. Helyesen oldottam...

Angol házi. Helyesen oldottam meg? Ha van, mi a hiba benne?

Figyelt kérdés
[link]
2014. dec. 8. 16:32
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Ezt nem jól írtad:

4./B:However, there are no...

C feladat(?) 4: c; lots of | 6: b; lots

A többi jó:)

2014. dec. 8. 16:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy segítettél :)
2014. dec. 8. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Az első feléből, gondolom, B feladat, a négyes, mexikós utolsója no, mert a however ellentétet fejez ki, a many-vel pedig nem lenne ellentét.

A C-ben a négyes lots of, mert az of mindenképpen kell, valamiBŐL sok. A 9-es a little, mert a weight nem megszámlálható, tehát nem lehet a few.

Te legalább nem velünk akarod megoldatni a házidat, ami dicséretes, utálom, mikor hozzá se kezdenek, de így meg azt nem értem, hogy minek kell előre ellenőrizni, ha az órán úgyis ellenőrzitek, és nem hiszem, hogy leharapja a fejeteket a tanár, ha hiba van a háziban, ez viszont egy visszajelzés neki, hogy mit nem tudtok, mit kell még gyakorolni.

2014. dec. 8. 16:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Kettes.

Neked is köszönöm a segítséget. :)

Igen, nem gondolom helyesnek, hogy mással csináltassam meg a házim, mert abból nem tanulnék.

Ami azt illeti, hogy mégis miért tettem fel a házim és szerettem volna leellenőrizni, az azért van, mert tartok tanárúrtól... Teljesen igaz amit mondassz, viszont jobban Félek tőle, minthogy felvállaljam a hibákat a házimban. Nem vagyok rossz angolból, de csak mert megtanulok mindent amit tudok, mert Félek a tanártól, de nulla a nyelvérzékem.

Szóval köszönöm a segítségeteket. :)

2014. dec. 8. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!