Tudnátok segítséget (forrást) adni tétel kidolgozására? (Vendéglátás)
Figyelt kérdés
2 tételt kell kidolgoznom:
A választék összeállítása, a választék aktualizálásához kapcsolódó feladatok. Az étlap
marketing szempontú kialakítása és vizsgálata. Az étlap fogalma, szerepe,
összeállításának szempontjai Menük fogalma, fajtái, összeállításuk általános és
különleges követelményei. Diétás igények és egészséges/reform irányzatok
érvényesítése a kínálatban.
A vendéglátás dolgozóival szemben támasztott követelmények. A vendéglátó
értékesítés személyi feltételei, hatásuk a minőségre. A személyes eladás marketing
szempontú értékelése
2014. dec. 5. 15:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!