Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Egyetlen egy tankönyvet sem...

Egyetlen egy tankönyvet sem nyitottam ki egész őszi szünetben. Szerintetek fogok lecseszést kapni ezért majd az iskolában?

Figyelt kérdés
Egész ősziszünetben a kertben játszottam, gépeztem, tv-ztem és egy büdös tankönyvet nem nyitottam ki. A Walesi-bárdokot is meg kellett tanulni de az a baj, hogy nem tudom mikkora. Amúgy meg az szemétség, hogy a töri tanár azt mondja, hogy tz-re kell tanulni, a matek tanár is, és a magyar tanár meg ezt a walesi bárdokot adja fel?

2014. okt. 31. 21:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja és még valami, kérdező.

Nekem a walesi bárdokat anno egy hétvége alatt kellett megtanulnom. Pontosan emlékszem, mert egész hétvégén tanultam. Egyedül én kaptam rá ötöst, és még ma is elég sokra emlékszem belőle.

Nagyon lazán vagytok fogva, nem sok a tanulnivaló.

Anyukámnak a Toldit kellett megtanulnia, és nekik még szombaton is volt ám iskola!

Szerintem örülj, hogy neked már 2 szabadnapod van egy héten a kockulásra.

2014. nov. 1. 11:45
 12/16 anonim ***** válasza:

A Walesi bárdok csak harmincegy versszak

"Edwárd király, angol király

Léptet fakó lován:

"Hadd látom, úgymond, mennyit ér

A welszi tartomány"

2014. nov. 1. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekünk is fel volt adva (általánosban)

"Van-e ott folyó, és föld jó?

Legelően fű kövér?

Használt-e a megöntözés:

A pártos honfivér?"

2014. nov. 1. 13:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Aztán bárdok elkezdenek dalolni a király kegyetlenségéről, mire Edward kivégezteti őket

"Itt van, király, ki tettidet

Elzengi", mond az agg:

S fegyver csörög, haló hörög,

Amint húrjába csap"

"Fegyver csörög, haló hörög,

A nap vértóba száll,

Vérszagra gyűl az éji vad:

Te tetted ezt király!"

"Levágva népünk ezrei,

Halomba, mint kereszt,

Hogy sírva tallóz, aki él:

Király, te tetted ezt!"

2014. nov. 1. 13:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy nagyon könnyen tanulható vers egyébként!
2014. nov. 1. 13:58
 16/16 A kérdező kommentje:
Hülye idióták vagytok!!! Kivéve a 23:40!! Ez gyakorikérdések nagyon rossz válaszokat tud adni. Legalább jobb válaszokat tudnátok adni és nem elbaszni az ember napját!! :( hülyék
2014. nov. 3. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!