Egy labdarúgó bajnokságon amelyen minden csapat egy alkalommal játszott a többi csapattal 120 mérkőzést játszottak le. Hány csapat vett részt a bajnokságon?
Figyelt kérdés
2014. okt. 28. 18:51
11/15 A kérdező kommentje:
Elnézést 45mérkőzés van.
2014. okt. 28. 20:29
12/15 anonim válasza:
Most te is hülyének nézel kérdező? Azért ez vicc, hogy te is itt osztod az észt, miközben fingod sincs az egészről. Nekem ebből elegem van. Akkor szar amit írtam. Csináld meg a házit úgy, ahogy akarod, hisz úgyis jobban tudod.
13/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem rossz amit írtál csak kevés hozzá az adat.
2014. okt. 29. 08:15
14/15 anonim válasza:
45 mérkőzésnél valóban 10 a megoldás. 120-nál meg 16. az első válaszoló teljesen jól írta, ez a klasszikus bajnokságos példa középsuliban is már kisujjból kell h menjen.
szöveggel levezetni nagyon szép dolog, csak mikor az a feladat h van 5348 meccs (csak a hasamra ütöttem), akkor már nagyon lassú így végiggondolni
15/15 anonim válasza:
Mihez kevés az adat áruld már el nekem? Másodfokú egyenlet megoldásáról és a megoldóképletről még csak véletlenül sem hallottál soha, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!