Témaválasztásban kitől kaphatok egy kis segítséget?
Egyetemi hallgató vagyok (elsőéves) és készítenem kell egy úgynevezett "házidolgozatot" kultúrtörténet/művelődéstörténet tárgyból... Elméleti szinten a téma szabadon választható csupán kapcsolatban legyen az előadások alatt elsajátított ismeretekkel. :P Mivel még nagyon korai az idő >:D< és szeretek időben nekikezdeni a dolgoknak, szeretnék témát választani...de azt szeretném ha ez a téma, ez a dolgozat nem csak egy elcsépelt akármi lenne, hanem figyelemfelkeltő, stb. Ehezz kérnék segítséget, hogy ti mit javasolnátok, titeket mi az ami megfogna?
Értelmes válaszaitokat előre is köszönöm. :)
Nos én még csak 10.es vagyok, szóval előre is bocsi, ha esetlegesen használhatatlannak ítéled ezt a kommentet. :D
De ha valami figyelem felkeltőt szeretnél, akkor szerintem koncentrálj a globális problémákra, mint pl. környezetszennyezés, globális felmelegedés, hajléktalanok kérdése, éhezés, túlzott fogyasztás. Legutóbbi alatt pl. olyasmire gondolok, hogy foglalkozhatnál reklámtörténettel. Milyen volt régen, milyen most. Honnan hova jutottunk, mi áll mindezek mögött. Bocsi, ha ezzel esetleg nem segítettem, csak megláttam a kérdést, és gondoltam hátha ihletet kapsz. :D Jó munkát! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!