Szerintetek se 100as az a tanár aki a Csokonai féle felvilágosodásról 3-4 oldalt kér nyomtatva? Xd
Figyelt kérdés
a neten mindneki 1 oldallal letudja ezt a témát...2010. jan. 3. 15:46
11/16 A kérdező kommentje:
az a legtöbbször a bajom h nem akarok blablázni meg rizsázni össze vissza...írok amiről kell ami a címben van. A többit nem akarom tulzásba vinni viszont igy nincs meg a 3-4 oldal csak 1 de az jó :D
2010. jan. 3. 16:21
12/16 anonim válasza:
nem biztos h.minden rizsa amit te annak érzel.Persze ne vessz el nagyon a részletekben,de igyekezz kreatívan megközelíteni a témát.HAJRÁ:)
3.voltam
13/16 anonim válasza:
Pedig érettségin is min. három oldalt kell írnod, és ki tudja lehet pont egy Csokonai verset kaptok. Amúgy én sem értettem soha, hogy minek kell egy versről 3-4 oldalt írni, mikor én három szóban lerendezem:D
15/16 A kérdező kommentje:
Na ma adtam be.. az első változat 1 oldal és 8 sor volt.. átdolgoztam és sikerült kihozni 2 oldalt xd Nagyon lassan javít a tanárunk de azért majd megírom.:D
2010. jan. 6. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!