Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Normális a tanár, hogy ilyen...

Normális a tanár, hogy ilyen házi feladatot ad? Segítség! Részletek lenn.

Figyelt kérdés

Bujék! :)

16 éves vagyok, gimnáziumban tanulok, és az elvetemült rajztanár kiosztott minket a szünetre jó sok munkával.

A feladat:

ÖNÁLLÓ GRAFIKAI TERV KÉSZÍTÉSE

- munkaforma: önálló projekt

- dokumentálás módja: munkanapló (tetszőleges kivitel)

- lépések: 1., grafika fogalma, területe, ágai, jeles

képviselők

2., önálló témaválasztás

3., gyűjtőmunka

4., vizuális, grafikai tervek (minimum 2 darab)

5., 1 darab grafikai mű

- projekt ideje: 4 tanítási hét

+ feladat: ha lexikonból néztük ki, akkor kell az, hogy mikor adták ki a lexikont, ki írta a lexikont, mikor írta a lexikont, forrás feltárása, címszavak, dátum, stb.

Sajnos az a gond, hogy a tanár nem magyarázta el túlságosan a dolgot. Szívesen megcsinálom... De hogyan?

A tippeknek nagyon örülnék. Ugye, hogy buta a rajztanár? :)

(Németes-angolos, "speciális", NYEK-es osztályba járok.)

2009. dec. 31. 20:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ez a tanár egy komplett idióta!!!

Nehogymár a szünidődet azzal töltsd, hogy az ő baromságait kutasd!

Mégha angolból/németből, vagy más komolyabb tantárgyból adnának fel projektet, megérteném, de RAJZBÓL?!...

..munkanapló 8-o

Szerintem agyára ment a tudat, hogy egy olyan tantárgyat tanít, ami nem számít! (Majd ő feltupírozza.)

2010. jan. 1. 01:35
 12/22 anonim ***** válasza:

"de azért mindennek vannak határai"

úgy látszik, a te hülyeségednek nincsenek

2010. jan. 1. 01:39
 13/22 anonim ***** válasza:
és neked mi ment az agyadra?? mert a tanulás, meg a kultúra biztos nem, azokat messze elkerülheted
2010. jan. 1. 01:40
 14/22 anonim ***** válasza:

remélem, majd a munkahelyen is ilyen nagy szátok lesz a főnökötökkel, ha valami nektek nem tetsző feladatot ad (ha egyáltalán eljuttok egy munkahely közelébe)

vár igaz, itt is csak a háta mögött, névtelenül szidjátok a másikat

2010. jan. 1. 01:43
 15/22 anonim ***** válasza:

B.Ú.É.K!

Én a helyedben figurális ÁBC-t terveznék,pl: lovacskákból, pálcikaemberkékből vagy kukacokból stb. Ez elég nagy léptékű poject, nagyjából lefedi a feladatok java részét.A többi csupán utómunka, netről, könyvekből megszerezhető infók.Ajánlom figyelmedbe Zala Tibor: A grafika története c. könyvét, abba minden lényeges dolog benne van,amire a tanerő kíváncsi.

Remélem kicsit segítettem.Esetleg, ha priviben megírod az email címedet, átküldök néhány megoldást a saját diákjaim munkáiból.(Szintén rajztanár vagyok ;))

2010. jan. 1. 02:42
 16/22 anonim ***** válasza:
"abban"
2010. jan. 1. 02:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekünk tavaly volt ez a feladat... Nemtudom jólvettem-e e le nekünk tavaly csoportba kellett ülni 2-3 fő, és munkanaplót elkésíteni (3 oldalas kb.) majd megisvalósítani a tervet..
2010. jan. 1. 07:10
 18/22 anonim válasza:
őszintén? nektek volt valaha normális tanárotok?
2010. jan. 1. 11:39
 19/22 anonim ***** válasza:
A rajztanárnak nem kellene ilyen feladatokat adnia, ez egy nyelvi előkészítő osztály, nem egy speciális rajzosztály. Lehet, hogy azt hiszi, hogy ti úgyis ráértek; vagy úgy érzi, hogy a tárgyát méltatlanul háttérbe szorították, és legalább nálatok szeretné növelni a súlyt. Nálunk informatikából kellett egy önálló beadandót készíteni.
2010. jan. 1. 16:35
 20/22 A kérdező kommentje:

Eléggé agyon vagyunk strapálva a többi tantárgyból, még ha ez egy nyelves osztály, akkor is... Nem értem, hogy minek ez a nagy felhajtás neki, nem fogok ebből érettségizni úgysem...

Elmesélek egy dolgot, hogy múltkoriban mit kért. Ám ez szorgalmi volt, de kicsit brutális... :D

Tehát a rajztanár feladott egy olyan szorgalmi feladatot, hogy az iskola padlásába készítsünk EMBER NAGYSÁGÚ lényt, mindegy, milyet, csak jópofa legyen...

No ekkor mindenki feltette magában a nagy kérdést, hogy akkor ezt hogy hozzák be azok, akik vonattal járnak, és esetleg nincs kocsijuk? :D

Vannak ilyen dolgai... Kegyetlen :)

2010. jan. 1. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!