Normális a tanár, hogy ilyen házi feladatot ad? Segítség! Részletek lenn.
Bujék! :)
16 éves vagyok, gimnáziumban tanulok, és az elvetemült rajztanár kiosztott minket a szünetre jó sok munkával.
A feladat:
ÖNÁLLÓ GRAFIKAI TERV KÉSZÍTÉSE
- munkaforma: önálló projekt
- dokumentálás módja: munkanapló (tetszőleges kivitel)
- lépések: 1., grafika fogalma, területe, ágai, jeles
képviselők
2., önálló témaválasztás
3., gyűjtőmunka
4., vizuális, grafikai tervek (minimum 2 darab)
5., 1 darab grafikai mű
- projekt ideje: 4 tanítási hét
+ feladat: ha lexikonból néztük ki, akkor kell az, hogy mikor adták ki a lexikont, ki írta a lexikont, mikor írta a lexikont, forrás feltárása, címszavak, dátum, stb.
Sajnos az a gond, hogy a tanár nem magyarázta el túlságosan a dolgot. Szívesen megcsinálom... De hogyan?
A tippeknek nagyon örülnék. Ugye, hogy buta a rajztanár? :)
(Németes-angolos, "speciális", NYEK-es osztályba járok.)
Ez a tanár egy komplett idióta!!!
Nehogymár a szünidődet azzal töltsd, hogy az ő baromságait kutasd!
Mégha angolból/németből, vagy más komolyabb tantárgyból adnának fel projektet, megérteném, de RAJZBÓL?!...
..munkanapló 8-o
Szerintem agyára ment a tudat, hogy egy olyan tantárgyat tanít, ami nem számít! (Majd ő feltupírozza.)
"de azért mindennek vannak határai"
úgy látszik, a te hülyeségednek nincsenek
remélem, majd a munkahelyen is ilyen nagy szátok lesz a főnökötökkel, ha valami nektek nem tetsző feladatot ad (ha egyáltalán eljuttok egy munkahely közelébe)
vár igaz, itt is csak a háta mögött, névtelenül szidjátok a másikat
B.Ú.É.K!
Én a helyedben figurális ÁBC-t terveznék,pl: lovacskákból, pálcikaemberkékből vagy kukacokból stb. Ez elég nagy léptékű poject, nagyjából lefedi a feladatok java részét.A többi csupán utómunka, netről, könyvekből megszerezhető infók.Ajánlom figyelmedbe Zala Tibor: A grafika története c. könyvét, abba minden lényeges dolog benne van,amire a tanerő kíváncsi.
Remélem kicsit segítettem.Esetleg, ha priviben megírod az email címedet, átküldök néhány megoldást a saját diákjaim munkáiból.(Szintén rajztanár vagyok ;))
Eléggé agyon vagyunk strapálva a többi tantárgyból, még ha ez egy nyelves osztály, akkor is... Nem értem, hogy minek ez a nagy felhajtás neki, nem fogok ebből érettségizni úgysem...
Elmesélek egy dolgot, hogy múltkoriban mit kért. Ám ez szorgalmi volt, de kicsit brutális... :D
Tehát a rajztanár feladott egy olyan szorgalmi feladatot, hogy az iskola padlásába készítsünk EMBER NAGYSÁGÚ lényt, mindegy, milyet, csak jópofa legyen...
No ekkor mindenki feltette magában a nagy kérdést, hogy akkor ezt hogy hozzák be azok, akik vonattal járnak, és esetleg nincs kocsijuk? :D
Vannak ilyen dolgai... Kegyetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!