Szerintetek ez jogos?
Kellett írnom házi feladatnak angolul egy egyoldalas fogalmazást a kedvenc filmemről.
Két órán keresztül dolgoztam vele, és négyest kaptam, valami olyasmi kommenttel a lapom alján, hogy olyan kevés hiba van benne, hogy azt gyanítja, valahonnan másolhattam, a másolás pedig a források feltüntetése nélkül plágium.
Először teljesen kiakadtam, aztán eszembe jutott, hogy végülis egy infót (hogy mikor készült a film) a wikipédiáról szedtem, meg egy tagmondatot is (mert saját szavaimmal nem voltam biztos, hogy helyesen írnám, de eleve is beleírtam volna valahogy...)
Az egyik barátnőm szerint fel kellett volna tüntetnem a forrást.
Szóval nem tudom, hogy beszéljek-e a tanárnővel...
Valaki esetleg hozzászólna, mert engem most elvakít a vörös köd, nem tudom objektíven nézni a dolgot. Tudom, hogy nem nagy dolog, de nekem számít, mivel rengeteget dolgoztam vele, hogy tökéletes legyen.
Egy 9.-es
# 13
Igen, a live action-nel (ez az a tagmondat, amiről beszéltem is), meg a taxidermied-del tényleg most találkoztam először, de ennyi, a többi saját szókincsből van.
Szerintem hagyjuk, úgyse tudlak meggyőzni titeket.
Majd beszélek a tanárral, és lesz ami lesz.
Maximum legközelebb nem fektetek bele ennyi energiát :D
#13-as vagyok.
Engem nem kell meggyőznöd, úgy tanul az ember, hogy szavak jelentését tanulja meg. Általában a nyelvtant általánosban már megtanulja az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!