Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Szerinted melyik témáról...

Szerinted melyik témáról tudnék a legtöbbet írni házidogába?

Figyelt kérdés

-Tatárjárás

-Mátyás uralkodása

-Hajdú városok története(pl Hajdúszoboszló, H.böszörmény...)

-Magyarország 3 részre szakadása

' témát lehet választani és 3 oldalt kell írni valamelyikről...azt sem tudom hogy kéne hozzákezdeni.

2009. dec. 30. 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha így lehetne választani akkor én vagy a Mátyás király uralkodásáról, vagy Magyarország 3 részre szakadásáról írnék. =)
2009. dec. 30. 10:53
 2/10 A kérdező kommentje:
elkezdtem, és Mátyást választottam... fél oldalig jutottam:S
2009. dec. 30. 11:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a neten is utánanézhetsz a dolognak.
2009. dec. 30. 11:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Magyarország 3 részre szakadása, legalábbis nekem. Mire leírja az ember, hogy miért szakad 3 részre, és mi volt az a 3 rész... (amúgy érettségin is volt sztem ez téma, ha más nem megy nézd meg az érettségi megoldásokban, ott le van írva, h mi a követelmény, mit kell írni hozzá.)
2009. dec. 31. 01:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem Mátyás lenne a legkönnyebb!Ha gondolod,és még most se vagy meg vele,akkor segíthetek,amúgy sem ártana nekem ezekbe beleásnom magam,mert most évvégén emeltezek töriből!:S:S
2010. jan. 4. 20:30
 6/10 A kérdező kommentje:

Hát ha leírnád, hogy te miért ezt a témát választanád, (esetleg mit gondolsz Mátyásról, uralkodásáról)

Azt nagyon megköszönném:)

Amúgy már a netről összeszedtem a nagyját

2010. jan. 5. 13:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Mikorra kéne,mert a köv. napokban nagyon nem lesz időm,de hétvégén tudnék már segíteni,de most tényleg nagyon elvagyok havazva:(((
2010. jan. 5. 20:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Ráér hétvégén... Februárra kell:)
2010. jan. 6. 07:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Három részre szakadás

belevenném mindhárom területet, vallását, fejlettségét. Háborúkat, nyugat reakcióját, később a Szent Ligát is.

De mindenképpen arról, hogy a Török Hódoltság mennyit fejlesztett a kapott területeken, mi volt a célja, és bele lehet menni a vallásba is.

Erdélynél ugyanez, és azt, hogy összefogtak a törökökkel a Habsburgok ellen. stb.stb. Királyi Magyarországról is van mit írni. Én ezt választanám.

2010. jan. 20. 18:26
 10/10 anonim ***** válasza:

am. a kérdés alapból hülyeség, mert ez olyan, hogy szerinted melyik vécépapírt vegyem meg?

A rózsaszínt, a zöldet, vagy a fehéret, esetleg ne is használjak papírt, csak a kezemmel?

Ezt neked kell tudnod, hogy melyik téma áll közel hozzád, vagy hogy melyik témát nem ismered annyira, mint a másikat (melyiket ismered legjobban).

Én pl. a 3 részre szakadást venném, mások mátyás uralkodását (1458-1490), valaki pedig a tatárjárást ismeri a legjobban...

2010. jan. 21. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!