Szerinted melyik témáról tudnék a legtöbbet írni házidogába?
-Tatárjárás
-Mátyás uralkodása
-Hajdú városok története(pl Hajdúszoboszló, H.böszörmény...)
-Magyarország 3 részre szakadása
' témát lehet választani és 3 oldalt kell írni valamelyikről...azt sem tudom hogy kéne hozzákezdeni.
Hát ha leírnád, hogy te miért ezt a témát választanád, (esetleg mit gondolsz Mátyásról, uralkodásáról)
Azt nagyon megköszönném:)
Amúgy már a netről összeszedtem a nagyját
Három részre szakadás
belevenném mindhárom területet, vallását, fejlettségét. Háborúkat, nyugat reakcióját, később a Szent Ligát is.
De mindenképpen arról, hogy a Török Hódoltság mennyit fejlesztett a kapott területeken, mi volt a célja, és bele lehet menni a vallásba is.
Erdélynél ugyanez, és azt, hogy összefogtak a törökökkel a Habsburgok ellen. stb.stb. Királyi Magyarországról is van mit írni. Én ezt választanám.
am. a kérdés alapból hülyeség, mert ez olyan, hogy szerinted melyik vécépapírt vegyem meg?
A rózsaszínt, a zöldet, vagy a fehéret, esetleg ne is használjak papírt, csak a kezemmel?
Ezt neked kell tudnod, hogy melyik téma áll közel hozzád, vagy hogy melyik témát nem ismered annyira, mint a másikat (melyiket ismered legjobban).
Én pl. a 3 részre szakadást venném, mások mátyás uralkodását (1458-1490), valaki pedig a tatárjárást ismeri a legjobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!