Jó döntés kommunikáció és médiatudomány szakra jelentkezni egyetemen? Hol ér a legtöbbet a képzés?
Persze hogy megéri oda jelentkezni!!Közmunkásokra mindig szükség lesz.Gondolj csak bele, ha nem lennének kommédiások akkor ki szolgálna ki a Mekiben és ki töltené fel az árut a boltok polcaira.
És ami a legfontosabb hogy ha nem lenne ilyen szak akkor nekem nem lenne munkám sem!!
Üdv: egy szocmunkás (dolgozó)
és itt el is végezte valaki a szakot???vagy csak a szánk nagy emberek?
én történetesen kommos voltam, mindenféle kapcsolat nélkül bekerültem helyi TV-be,ott le kell húzni pár évet,akkor már lehet önéletrajzot küldeni akár országos médiumhoz is...
ekf-et javaslom, elektronikus sajtón páratlan a gyakorlati képzésük az országban.
nehogy elpazarolj három évet erre
egy komoly hiteles TV-s személyiség jogot, közgázt végez
El lehet helyezkedni pl mehetsz a Naphoz fűtőnek vagy vonatkerékpumpálónak,de közmunkásokra és árufeltöltőkre is szükség van.A sulinkban például büfésnénit is keresnek csak hogy megemlítsem.De szerintem a Mekit is pályázd meg mint álláslehetőséget!
Üdv
ajajaj de nagy a szája itt mindenkinek. Más szakokat fikázni mindig könnyű, "büfékszaknak" mondani olyat, amiről gőzünk sincs mi az, max 1-2 negatív példa alapján azt állítani, hogy ha valaki ezt elvégzi egyenes út vezet a mekibe. ha ha
de most komolyan..
kommédián tanulok én is, eddig semmi negatív tapasztalat..ja és csak úgy mellékesen hozzáteszem kb. ugyanannyi "haszontalan" közgazdász van, mint kommédiás ;) elgondolkodtató, nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!