Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Fogalmazást kéne írnom, de...

Fogalmazást kéne írnom, de sajnos semmi ötletem nincs. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
A címe: Egy szereplő akitől lenne mit kérdeznem. A 4 év kötelező olvasmányaiból (9.10.11.12) kell kiválasztani egy szereplőt és jellemezni. Szerintem mi az amit jól vagy rosszul tett... Szerintetek melyik szereplő lenne a "legalkalmasabb"?.... Ez az első fogalmazás ami kifogott rajtam. :D
2009. dec. 19. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Leíró fogalmazást kell készíteni? Mert én tuti egy képzeletbeli interjút írnék.. azt, hogy kivel azt így hirtelen nem tudom, kellene egy 5 perc, hogy átgondoljam. De szerintem Lucifer lenne az ember tragédiájából.
2009. dec. 19. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Romeó és Júliából valaki...valamelyik szülő..aztán érvelgetsz 4 oldalon át:D:.

vagy Vörös és feketéből a nőci..vagy akár Julien..és végivezetd egész cselekményszálon..

vagy az Aranyember

Nekem ezek a favoritok, hirtelen ezek jutottak eszembe így ennél a krédsénél is.

2009. dec. 19. 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, amúgy ebben a címben annyi lehetőség van, meg olyan kreatív, hogy kár lenne, ha csak annyi lenne, hogy jellemezétek a szereplőt. "kell kiválasztani egy szereplőt és jellemezni."
2009. dec. 19. 18:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! :)
2009. dec. 19. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Lucifer tényleg jó ötlet!

Ha A per kötelező volt, írhatsz Josef K.-ról.

vagy Tonio Krögerről.

nem tudom, mik nektek a kötelezők :) de hajrá.

2009. dec. 19. 18:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. dec. 19. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Én Moliere regényéből Tartuffe-t jellemezném, van mit róla mondani. :)
2009. dec. 19. 23:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Vagy Candide :D Az egész könyv gyakorlatilag róla szól :D
2009. dec. 20. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!