Hogyan kezdjem a nyári élményeimről szóló fogalmazást? Semmi ötletem nincs.
Figyelt kérdés
Most lettem gimis,a tanárnő azt mondta ez alapján sok mindent szűr le rólunk,nagyon jól kellene sikerülnie,de nem tudom elkezdeni sehogy sem,és hétfőn be kell adnom.Köszi.:)2011. szept. 3. 22:54
1/3 anonim válasza:
Írj vázlatot róla, listázd a lényegesebb dolgokat, válogasd a szavakat, inkább ezen múlik.
Kezdd az elején. Pl: Kivel, hol, mikortól voltál. Az élményeidet vázlatold, aztán egy összegzéssel zárd le, hogy pl. jó volt a nyár, de azért vártad a sulit, stb.
2/3 anonim válasza:
Pl. Izgatottan keltem az nap reggel. Ragyogóan sütött a nap és alig vártam, hogy végre elinduljunk....
A többit neked kell tudnod, h hol, kivel voltál, mit csináltál, milyen élményeid voltak.
3/3 anonim válasza:
esetleg beleírhatnál valami könyvet, amit olvastál :) Ezzel tuti bevágódnál nála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!