Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Foglamazás hétföre kellene...

Foglamazás hétföre kellene lécci segitesz?

Figyelt kérdés
Ezek közül lehet választani:hurrá esik a hó,ősszel az erdőben
2009. dec. 18. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nem nehéz..ehhez segítség kell? Mindegy, próbálok de ez egyénfüggő kinek mi tetszik,mi a szimpatikusabb téma:)

Írhatsz élményekről(nyilván vannak), Ősszel az erdőben, a levelek(avar) színéről,tulajdonságairól, A növényekről,állatokról,a "levegőről" vagyis (magas páratartalom vagy alacsony) a hőingás..Remélem segítettem..De hány éves vagy? ezt nem rossz indulatból mondom,csak ha tudnám akkor többet tudnék mondani..mert azért egy 7. osztályosnak nem kell olyan fogalmazást írnia mint egy 11. osztályosnak:D

2009. dec. 18. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:

nem hinném, hogy 7.

mert én is 7. vagyok, de nekem egyből beugrott egy csomó dolog, hogy miről lehetne írni.

2009. dec. 19. 19:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Pedig 7.-es wok és nem tudok semmit mindig rosz voltam fogalmazásból :P
2009. dec. 20. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!