Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Német házi. Hogy kell leírni...

Német házi. Hogy kell leírni ezt németül?

Figyelt kérdés

Szombaton 10-ig aludtam. Délben ebédeltem. Délután tévét néztem és bicikliztem. 6-kor vacsoráztam.

Egész vasárnap tanultam és házi feladatot írtam. Kicsit pihentem közben.

Németül kell ezeket leírnom háziban és nem tudom, segítsetek

2014. márc. 9. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Am Sonnabend habe ich bis zehn Uhr geschlafen.

Mittags habe ich Mittag gegessen.

Am Nachmiuttag habe ich ferngesehen und bin Rad gefahren. Ich habe um achtzehn Uhr Abendbrot gegessen.

Am Sonntag habe ich den ganzen Tag gelernt und meine Hausfgaben gemacht. Zwischendurch habe ich mich auch

ein wenig ausgeruht.

2014. márc. 9. 15:02
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2014. márc. 9. 15:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Am Nachmiuttag habe ich ferngesehen

---------

Nachmittag "u" nélkül...:)

2014. márc. 9. 17:52
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi, úgy írtam automatikusan :)
2014. márc. 11. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:
A német klavin az u és i egymás mellett van, gondolom csak elütés volt...:) De jó, hogy észrevetted...:)
2014. márc. 11. 17:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Am Samstag habe ich bis Zehn Uhr geschlafen. Dann habe ich zu Mittag gegessen.

Am Nachmittag habe ich ferngesehen und bin Rad gefahren. Um sechs Uhr habe ich Abendbrot gegessen.

Am Sonntag habe ich den ganzen Tag gelernt und Hausaufgaben gemacht (geschrieben). Zwischendurch habe ich mich ein wenig ausgeruht

2014. márc. 11. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!