Technikában kellene segíteni -gép, közérzet, egyedi és központi fűtés-energiahordozó!?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Aki tömörebben de mégis érdekesen vagy csak simán a szimpla választ tudja az kérem írjon.(nem kell kifejteni,hogy....nem tudom mit,szóval nem kell h nagyon hosszú legyen) :)
1.Mi a gép? +1pl.
2.Hogyan működik a belső égésű motor?+2pl.
3.Mi a közérzet?+3 dolog ami befolyásolja.
4.Mi a lényeges különbség az egyedi és központi fűtés között?
5.3 energiahordozó?
Az se baj hogyha egy Technika tanár válaszol:D Igazából órán beszéljük meg ezeket,de 2 hét alatt elfelejtődik és nem tudjuk leírni! Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2014. márc. 2. 18:51
1/3 anonim válasza:
Ez itt a gyakorikerdesek.hu
Nem az irdmeghelyettemahazifeladatomat.hu
2/3 A kérdező kommentje:
Hát akkor mondok neked valamit!Azt ,hogy más is ír ilyet és nem nekem kellett volna hanem kérdés,mert egyrészt nem is értem és a könyvünkben sem található meg!!!!
2014. márc. 17. 19:29
3/3 anonim válasza:
Ne haragudj, de erre nem tudok válaszolni, épp nincs nálam a Debil-Magyar nagyszótár, hogy lefordítsam mit kérdeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!