Segítene valaki nekem érvelést írni? Most írok először ilyet és nincs ötletem.
Figyelt kérdés
A mai nap kaptam egy feladatot hogy írjunk egy oldalas érvelést.Ilyet még soha nem csináltam, nem is kaptunk mintapéldát csak elsorolta a tanár hogy hogyan kell felépíteni.
A téma: Technikai és civilizációs fejlődés hasznára volt-e az embereknek?
2014. febr. 18. 16:47
1/1 anonim válasza:
Bekezdés, tárgyalás, befejezés, szerintem formailag így kell kinéznie. Avval kezdeném, hogy ha nem lett volna szükség technikai és civilizációs fejlődésre, akkor el sem kezdődött volna. Az ember mindig jobb helyzetet akart teremteni magának, és ez magával hozta a fejlődést. Tárgyalásban példákat hozhatnál: számítógép, autó, okostelefon, repülőgép, ami csak eszedbe jut, és ezekről 1-2 mondatot írsz. A nagyobb cégeket is megemlítheted, pl Apple, hogy minden pénzét arra költi, hogy fejlesszen, mert tudja, hogy evvel maradhat talpon. A végére saját véleményt rakhatnál, pl hogy egyetértesz a fejlődés szükségességével, mert... és leírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!