Prezentációban valaki segítene?
Figyelt kérdés
Azt a feladatot kaptam, hogy BÁRMIRŐL kell egy 7-8 perces prezentációt készítenem. A baj az, hogy ötletem sincs, mi foglalná le vagy mi szórakoztatná az osztálytársaimat. Esetleg valakinek van valami ötlete, milyen témájú legyen a prezi? (mind 18 évesek vagyunk)2014. febr. 14. 13:41
1/5 anonim válasza:
Ennyire ne legyél már fantáziátlan...
Hát téged mi érdekel? Vmi aktuális dolog, pl. téli olimpia?
vagy vmi hasznos, pl. terhességmegszakítás? Vagy töriből vmi érdekesebb esemény? Vagy a kedvenc festődről vmi?
Találd ki, hogy téged mi érdekel, és csináld abból...
2/5 anonim válasza:
Egy iskolai feladat. Nem a szórakoztatás a célja, hanem a prezentáció. Mutasd be a kedvenc énekesed életét, díjait:)
3/5 A kérdező kommentje:
Itt külön az a cél hogy szórakoztasson, tehát az kap jó jegyet, akinek szórakoztatóbb a prezentációja. Szerintem egy történelmi esemény vagy egy terhességmegszakítós téma senkit nem érdekelne, mert ezt halljuk az órákon illetve a felvilágósító napokon is. Azért köszönöm az ötleteket
2014. febr. 14. 22:33
4/5 anonim válasza:
Ez most komoly? Pl 5 gyerek csinál prezentációt, az egyik jól megcsinálta, de a többieké vicces volt, az övé meg dögunalom, és ezért ő egyest kapott, amin kicsit már mosolyra húzódott a tanár szája, ő kapott kettest, mivel az kap jobb jegyet, akinek szórakoztatóbb, és akinek 5-öst ad, azon már mindenki, az egész osztály szakad.. Hát ez mi ez??:O Akkor parodizálj ki valamit, és ilyen történet legyen, és rakd tele abszurd elemekkel. Én egyszer parodizáltam gyerekeknek ilyen oktatós mesét:D Egyszer meg csináltam egy ilyen fullos agymenést:D:D:D:D PPt-ben:D
5/5 A kérdező kommentje:
Azért nem pont így van, úgy megy, hogy akié vicces meg kreatív, az kap ötöst, akié meg nem az annál meg az osztály szavaz, de ötös már nem lehet. Tehát a max jegy a négyes.
Parodizálnék én szívesen bármit, csak az a baj, hogy ötletem sincs hogy miről kéne csinálni. Már volt ilyen az előző félévben, és akkor ellőttem azt, amit úgy igazán viccesnek tartok, szóval most teljes ihlethiányban szenvedek. Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkit felpontozok.
2014. febr. 15. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!