Valaki segíteni egy prezentációban?
Szóval angol órára kell prezentációt készítenem Rubik Ernőről. Már meg is szerkesztettem az egészet de a barátnőm azt mondta hogy még külön meg kell csinálni hogy hogy vetítse ki meg milyen sorrendben stb.
Szóval ehhez kérnék segítséget ha valaki tudja hogy kell.
Persze azt tudom hogy kell kivetítő meg ilyenek de az már megvan.
Ha valamit prezentálnom kell, és ehhez kivetítős segítséget veszek igénybe, akkor biztos, hogy Power Point-tal készítem el hozzá a diát.
Ahogy mondtad, szépen összeszerkesztve, gyönyörűen megfogalmazva, a témához illő hátterekkel, színekkel, képekkel diagramokkal dobnám fel.
Ha sorrendben készítetted el a diákat, tehát az előadásodnak megfelelő sorrendben állnak a diák és ez is megvan, egyszerű a dolog... mentsd el a file-t és kész.
A vetítési beállításokban lehet variálni, de én mindig úgy szoktam beállítani, hogy manuálisan irányítsam a diák továbblépését. Nem tudom milyen programot használsz, de ha a fent említettet, akkor a diavetítés beállításaiban megtalálod, hogy kézi továbbításban, vagy időzítő által automatikusan továbbítsa a diákat.
Mielőtt előadnád, mindenképpen próbáld el párszor a teljes szöveget, készülj rá. Mérd az időt, írj le kis címszavakat- nem jó, ha az egész szöveget olvasod.
Ha konkrétabb kérdésed van, akkor könnyebb lenne válaszolni. sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!