1. Ki mellé temet két farkast Toldi? 2. Melyik élő magyar gyermekműíró hőséről avattak szobrot Kisújszálláson? 3. Mi a leoninus? 4. Kivel írta közösen Kölcsey a Felelet a Mondolatra című gyűjteményes kötetét?
Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 16:06
1/9 anonim válasza:
Mi ez a bugyutaság ? Toldi az alvó bátyja mellé az ágyra teszi le a két döglött farkast, a többi kérdés is ilyen tájékozatlan alapon született ????
2/9 anonim válasza:
Háromra kapásból tudtam a megoldást, de kipróbáltam, és mindegyikre választ találtam Góg Lili segítségével. Te miért nem vagy erre képes.
3/9 anonim válasza:
Csak nem a "műveltségi vetélkedőre" kell a Brassaiba? xD
5/9 anonim válasza:
Kivel írta a Felelet a Mondolatra-t-
Szemere Pállal együtt írta
6/9 anonim válasza:
A leoninus rímes időmértékes vers
Főleg olyan disztichon, amelyben a sorok közepe
és vége rímel (egy Leo nevű középkori költő nevéről)
7/9 anonim válasza:
"Kivel írta a Felelet a Mondolatra-t-
Szemere Pállal együtt írta"
Ezt most miért írod? Egyetlen kattintás, és megtalálja a választ!
8/9 anonim válasza:
Szia. Gondolom te is Brassais diák vagy. Szerintem ha már jelentkeztél erre a versenyre,ahogy én is,magadtól is utána nézhetnél. Ahogy mondták Google a barátod. Én is megtaláltam mindent amit kellett.
9/9 anonim válasza:
# 8: Nem vagy te kicsit NAGYON stréber?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!