Tud vlki segíteni, mert ppt-t kell csinálnom a káros szenvedélyekről? (többi lent)
Figyelt kérdés
Jövőhétre kéne egy ppt a káros szenvedélyekről és nem találok információt a drogról ,alkoholról és a cigarettától. Néztem a Wikipédián és egyéb oldalakon de sehol sem találtam olyat ami megfelelő lenne egy ppt-s kiselőadásba.Nem tud valaki egy olyan oldalt ahol mindhármat leírják részletesen?2014. jan. 26. 11:49
2/2 cli_hlt válasza:
Szia!
Először is "a drog" nem létezik. Nagyon sokféle kábítószer van, a legújabb, "c-listás" szereket is beleértve TÖBB SZÁZ.
Ha ezt elmondod néhány dián, és felsorolsz néhány fajtát, az szerintem már óriási plusz pont.
Azt is elmondhatod, hogy biológiai szempontból a cigi, pia, kávé is "drog" (sőt, a szó hagyományos értelmében véve is), viszont nem "kábítószer", ami egy jogi szakkifejezés.
A kábítószerekről nagoyn sok információt talász a [link] oldalon.
Van rajta egy pszichonauták című film (bár ez neked valszeg ágyú val verébre), illetve vannak anyagismertetők (lap alja): [link] menuSubstances.php
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!