Mit gondoltok a terhesség alatti káros szenvedélyekről? (Cigi, drog, alkohol) Házi dolgozathoz kellene a segitségetek!
ÁÁÁÁÁ! Ki van zárva mind!
Ha neked van rá szükséged,inkább lélegezz méllyeket és úgy nyugtasd meg magad!Esetleg gyógynövény tea,ami nyugtatós!
És persze tanulás.Ha tudod az anyagot kár idegeskedni!
Na most fogok fekete pontokat kapni...
Bevallom őszintén, én nem tudtam azonnal letenni a cigit, ahogy megtudtam, hogy babát várok. :( Nagyon-nagyon örültem a picinek, mégse ment egyik napról a másikra a leszokás. Kb. 4 hónapos terhes lehettem mikorra szép fokozatosan lecsökkentettem annyira, hogy le tudtam rakni. Azóta egy szálat sem szívtam el, rosszul vagyok a szagától is.
Egyébként a babám teljesen egészséges lett, gyönyörűen fejlődik, és szerencsére nem lett semmi baja!!!
Nagyon sok ilyen kérdést találhatsz itt ezen az oldalon ebben a témában...!!
Szerintem terhesség alatt kizárt a cigaretta,az alkohol és a drog is!
Amelyik "kismama" nem bírja megállni az szánalmas és sajnálatra méltó,annak gyerek sem való!!!
1 hónapos baba anyukája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!