Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » [Fogalmazás]Milyen lenne, ha...

[Fogalmazás]Milyen lenne, ha híres lennék?

Figyelt kérdés
Mit lehet írni erről? Azt se bánnám, ha valaki írna egy rövid kis fogalmazást róla.:$ Igaz angolul kell, de nekem jó magyarul is, mert lefordítom. Köszönöm.
2009. nov. 29. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát én kb olyanokat írnék bele,hogy

-hogy viszonyulnék a rajongóimhoz

-egyátalán miben lennél híres

-mennyi ruhám lenne

-egy héten hányszor járnék fodrászhoz.

-milyen bulikba járnék

-kikkel ismerkednék

-hol vennék házat

-kiteregetném e magam újságnak vagy sem

-Jótékonykodnék e

kihasználnám e az ezel járó előnyöket

mit kezdenék a hátrányokkal

remélem valamennyire tudtam segíteni.

2009. nov. 29. 21:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálkozom vele...:D
2009. nov. 29. 21:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Nah kész, valaki átnézni, hogy helyesírásilag jó? Kinek mennyire tetszik?

If i be famous I would be kind with my fans. I wouldn't have so much clothes than an avarage man.I wouldn't go to the hairdresser daily and I wouldn't go all of Holy Wood parties. I would keep the contact with my old friends, but I would make new friends. I wouldn't like live in the public eye and I would do a lot of charity.

Magyarul:

Ha én híres lennék, kedves lennék a rajongóimhoz. Nem lenne több ruhám mint egy átlag embernek. Fodrászhoz se járnék naponta és nem járnék el minden holy woodi buliba. Megmaradnának a régi barátaim, de azért híres emberekkel is ismerkednék. Nem szeretnék élni a nyilvánosság előtt,és sokat jótékonykodnék.

Köszönöm!

2009. nov. 29. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:

If i be famous I would be kind with my fans. I wouldn't have so much clothes than an avarage man.I wouldn't go to the hairdresser daily and I wouldn't go all of Holy Wood parties. I would keep the contact with my old friends, but I would make new friends. I wouldn't like live in the public eye and I would do a lot of charity.

If I was/were ha már pont ez a tananyag

more clothes Te azt írtad, hogy nem lenne annyi

go to all Hollywood ... egy szóba

keep contact

new friends, too

wouldn't like to live

2009. nov. 29. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, csak bemásoltam a tiedet, hogy könyebb legyen javítani és ott maradt, de nem azért, mert úgy jó.
2009. nov. 29. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!