Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Milenne erre a feladatra a...

Attilaa097 kérdése:

Milenne erre a feladatra a megoldás?

Figyelt kérdés

Teljes részletes levezetés. (Kőzépen az törtvonal akar lenni. ) és minden eggyes részletnél magyarázatot szeretnék hogy miért van így, mert a matek tanártól szinte semmit sem értek, annyira siet. Mivel esti gimnáziumba járok. Köszönöm előre is a válaszokat!

(1/2)^2+(1/2)^1

_______________=

(1/3)^2-(1/4)^2

2013. dec. 27. 14:19
1 2
 11/12 vurugya béla ***** válasza:

Minden elismerésem a #5-é!

A matektanárt nem érdemes hibáztatni, mert nálunk is van levelező tagozat és tudom, hogy rekordidő alatt kell az általános és a középiskolai anyagot megtanítani. (A Te kérdésedhez is csak általános az iskolai tananyag kellett!)

És én is tanítottam levelezőn régebben. Dehát ez LEVELEZŐ! Itt a diákok otthoni munkájára sokat kell hagyatkozni, mert jóval kevesebb az idő, mint a nappalin, mégis ugyanazt meg kell tanítani.

Te mit tanácsolsz, hogy kellene csinálni?

2013. dec. 28. 14:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Persze jogos,de nem azt jelenti hogy az óra felér azzal hogy a tanár ír,és egy db feladatot sem oldunk meg közösen...De viszont azt nem értem,mért nem képes úgy elmagyarázni,mint pl a #5 válaszoló.És furcsa 10 perc alatt értettem az egészet!
2013. dec. 30. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!