Van közöttetek olyan, aki jó matekból és segítene nekem?
Sziasztok!
Tudom, hogy így ünnepekkor mindenkit hidegen hagy a matematika, de nekem nagy segítségre lenne most szükségem. Az exponenciális egyenletek témakört vesszük, és mióta ebből írunk dolgozatokat, a 4-esemet annyira lerontottam, hogy most a 3-asért kell küzdenem.
Van itt egy feladatsor (senki ne ijedjen meg, nem az egész kell :D):
A *-gal jelölt feladatokat kellene valahogy megoldani. Sajnos a levezetés is kell. :(
Nem szoktam itt segítséget kérni, nem is tudom, hogy hogy működik, ha valamit rosszul csináltam, szóljatok rám. Sajnos tényleg nagyon kétségbeesett vagyok ez miatt.
Ha valaki segítene megcsinálni őket, így a szünet alatt, hihetetlenül hálás lennék.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Szia!
Én tudok neked segíteni és el is tudom magyarázni, ha szeretnéd!Viszont a megoldásokat csak később tudom feltenni mert most nincs annyi időm.
Az első feladatsort valaki a héten már kérdezte:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..
Itt, a lap tetején is van egy kereső. Oda beírod, hogy "exponenciális" és ontja neked a hasonló feladatokat.
Húúúú, de jó fejek vagytok! :D
A mintafeladatokat is köszönöm, a tanácsokat is, neked utolsó, pedig azt hiszem, örök hálával tartozom! :)
Íme, még egy a karácsonyfa alá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!