Logaritmusos egyenlőtlenség, help?
lg_x^2-3 (729)>3
Az a logaritmus tizesalapúés még x^2-3alapú is azért akadtam el itt mit kell csinálni és hogy kikötni?
Előre is kössz.:D
hogy van a logaritmusnak két alapja?
ezt nem teljesen értem, bocsi.
A megoldásod nem jó. Írta a kérdező, hogy a logaritmus tízes alapú ÉS még x^2-3 alapú IS.
Marhaságot beszéltek. A logaritmusnak csak 1 alapja van, vagy 2 db logaritmus van a feladatban.
A kérdezőnek halvány fogalma sincs a feladatról, A #3-as válaszolónak szintén, ha ilyet ír.
Szerinted mi értelme van annak, hogy egy logaritmusnak két alapja van? Nagyon érted már!
A kérdező rosszat írt, én jóra próbáltam értelmezni. Megoldottam a feladatot, neked pedig lövésed sincs a megoldásom menetéről, és most adod a nagy arcot, hibát keresve a megoldásomban. Divatos szóval: szánalmas vagy.
Én nem vagyok ostoba, ahogy írod. Egy ostoba ember nem tud megoldani egy ilyen feladatot. Csak kötekedni tud, mint te.
Még egyszer: hogyan lehetne a logaritmusnak egyszerre két alapja?
:D
A legostobább ember is meg tudja oldani :)
[link] Csak használni kell tudni az interneteket. Számomra az a szánalmas, hogy beszűkülten tekintesz mindenre... Ja és az is, hogy hosszadalmasan próbálsz megoldani egy egyszerű feladatot és ezután büszke is vagy magadra és nagy az arcod :)
Puszillak,
Mari
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!