Valaki segít ezt lefordítani németre?
Figyelt kérdés
Anyukámtól kaptam ajándékba egy új monitort. Tanulmányaim során nagyon sok mindent tanultam informatikából. Tanultam szövegszerkesztést, bemutatókészítést. Amikor hétvégén lemaradok a egy filmről amit a TV-ben mutattak azt akkor meg tudom nézni HD-ben az új monitoromon.2013. nov. 28. 12:24
1/4 anonim válasza:
Von meiner Mutti habe einen neuen Monitor geschenkt bekommen. Im Laufe meiner Studien habe ich in Informatik vielerlei gelernt. Ich habe Textverarbeitung und Präsentationsherstellung gelernt. Wenn ich einen Film am Wochenend versäume, der im Fersehen vorgeführt worden ist, kann ich ihn mir an meinem Monitor ansehen.
3/4 anonim válasza:
kann ich ihn mir an meinem Monitor ansehen.
------------
...kann ich mir den an meinen neuen Monitor ansehen.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
2013. nov. 29. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!