Segitenétek németül 15-20 mondatot irni arról hogy hogyan irok házit pl mikor hogyan stb?
Tessék:
Általában lusta vagyok és nem szeretek német házit írni. Ennek az egyik oka, hogy nem is tudok németül, a másik pedig, hogy semmilyen módja nem érdekel az önfejlesztésnek. Ezért az időpont amikor német házikat írok nem létezik, a hely ahol írom pedig szintén egy null elemű halmaz. Lehet, hogy ez most rosszul hangzik, de egyáltalán be se szoktam adni a házikat, hiszen el se készítem őket, így a tanár egyessel szokott jutalmazni. Lassan viszont a bukás szélére kerülök, ami nem egy olyan elfogadható helyzet és éppen ezért most össze fogom szedni magam és meg fogok íratni egy német házit. A kérdés az, hogy ki lesz aki megírja? A német tanárt mégsem kérhetem meg, ő kérte, hogy írjak házit. Az osztálytársak nem fognak semmit sem írni, kinéznek, mert lusta és semmirekellő vagyok. Az idegenekhez úgy általában nem merek odamenni, nem csak azért mert lusta és semmirekellő vagyok, de még ronda is és a szám is büdös. Ezért választom az internetet. Itt semelyik sem derül ki, kivéve a rossz helyesírásomat. A gyakorikerdesek.hu egy jó oldalnak tűnik, bepróbálkozom itt és már is lett egy német házi feladatom. Már csak le kell fordítanom.
Hogyan írok házit-
Kinyitom a füzetem és megnézem, mi a feladat.
Előveszem a tollam és elkezdek írni. Néha azért megnézem a szótárat is, ha nem vagyok biztos valamiben.
Ezt ha 15-ször leírod, akkor 100%, hogy felfigyel rád a tanár:
Ich habe keine Ahnung.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!