Valaki segítene ebben az Angol leckében?
Köszönöm a leveledet.
Csodás, hogy újra hallok felőled.
Elnézést, hogy nem írtam korábban, de nagyon elfoglalt voltam.
Csak azért írok, hogy megköszönjem
Nagyon köszönöm, hogy
Nagyon kedves volt tőled, hogy
A leveledben említetted, hogy nem vagy biztos abban, hogy mit tegyél
Nos, a helyedben én
Gondoltál már arra, hogy
Biztos vagyok benne, hogy örömmel hallod, hogy
Egyébként tudtad, hogy
Soha nem fogod kitalálni, mi történt tegnap!
Sajnálom, hogy azt kell mondanom, de
Rossz hírem van. Sajnálom.
Remélem, nem kérek túl sokat, de
Azon gondolkodom, hogy vajon kérhetnél-e tőled egy szívességet. Tudnál ..
Azért írok, hogy bocsánatot kérjek tőled.
Szeretnék bocsánatot kérni, amiért
Nos, hát ennyi mára
Majd mesélek többet, amikor jövő héten találkozunk
Még egyszer köszönöm
Alig várom, hogy újra találkozzunk
Találkozunk 15-én.
Add át üdvözletemet Marynek.
Vigyázz magadra. Üdvözöllek.
Már előre örülök, hogy hallok majd rólad.
Már előre örülök a következő levelednek.
Ezeket a mondatokat kéne lefordítani Angolra és megtanulni őket.. Amikor beírták a megfejtéseket nem voltam ott, és én egy magasabb osztályba járok mint az osztálytársaim és itt még nem nagyon ismerek senkit így nem tudom elkérni a megoldásokat.. Magamban pedig nem bízok annyira hogy lefordítsam őket mert ha rosszul tanulom meg vége a szép Angol jegyemnek amit eddig összekapartam.. Úgy hogy ha valami hozzá értő ember segítőkész és van ideje átírhatná ezeket a mondatokat Angolra hogy normálisan megtanulhassam!
Előre is köszönöm a segítséget!
További szép napot! :)
gyakorikerdesek-en az emberek szívesen segítenek. itt van ez a pelda http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife.. itt pl. A4-es nagysagban megoldanak feladatokat (ketten is, és ugyanarra az eredményre jutnak), de a feladat érdekes/szórakoztató. A te feladatod tényleg nem más, mint gépelés. Egyrészt a google translate is segít, másrészt fejleszthetnéd a kapcsolataid. Keresd fel őket facebookon stb. Ha nem jutsz semmire, akkor emeld ki a kérdésed.
Üdv,
KKC
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!