Letudnátok nekem fordítani olaszról magyarra? Előre is kös zi!
-Guarda un po', che cosa danno stasera in televisione?
-Dunque, su Rai Tre c'é Marrakech Express di Gabriele Slavatores. Tu l'hai visto?
-Mah, mi sempra di no. Di che parla?
-É la storia di quattro amici che si rivedono dopo molti anni per andare ad aiutare un amico comune che é finito in prigione per droga, in Marocco.É con Diego Abatantuono e Fabrizio Bentivoglio.
-Ah, sí, ho capito. É un film di cui ho sentito parlare ma che non sono mai riuscito a vedere. Ma a te é piaciuto?
-Si, mi é piaciuto molto perché é un folm sull'amicizia, peró non é troppo serio, anzi é divertente. Gli attori poi sono proprio bravi. E anche le musiche mi sono piaciute tanto.
-Sai invece che cosa ho rivisto io di recente in televisione? Johnny Stecchino.
-Ah, qello di Benigni...
-Sí, ma ti dico la veritá, mi ha un po'deluso. Quando lo vedi per la prima volta ti diverti ma la seconda volta non fa piú tanto effetto ...
- Figyelj egy kicsit, mit adnak ma este a tv-ben?
-Rai Tre-n ( olasz tv csatorna) Gabriele Salvatores Marrakech Express című filmjét. Láttad már?
-Úgy tűnik ( mert az ott nem sempre hanem sembra)nem. Miről szól?
-4 barát történetéről akik sok év után újra látják egymást amikor segíteni mennek egy közös barátuknak aki drog miatt börtönben végezte Marokkóban. Diego Abatantuono e Fabrizio Bentivoglio szereplésével.
Ah, igen, rájöttem. ( szó szerint értettem)Már sokat hallottam a filmről ,de soha nem sikerült megnéznem. Neked tetszett?
-Igen ,nagyon tetszett ,mert a barátságról szól,de mégsem túl komoly, sőt inkább szórakoztató. A színészek igazán ügyesek. És a zenék is nagyon tetszettek.
-Tudod milyen újdonságot láttam én a tv-ben? Johnny Stecchino
- Ah, Benigni filmje...
-Igen, de az igazat megvallva egy kicsit kiábrándító. Mikor először nézed szórakoztat, de második alkalommal semmi hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!