Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Letudnátok nekem fordítani...

Letudnátok nekem fordítani olaszról magyarra? Előre is kös zi!

Figyelt kérdés

-Guarda un po', che cosa danno stasera in televisione?

-Dunque, su Rai Tre c'é Marrakech Express di Gabriele Slavatores. Tu l'hai visto?

-Mah, mi sempra di no. Di che parla?

-É la storia di quattro amici che si rivedono dopo molti anni per andare ad aiutare un amico comune che é finito in prigione per droga, in Marocco.É con Diego Abatantuono e Fabrizio Bentivoglio.

-Ah, sí, ho capito. É un film di cui ho sentito parlare ma che non sono mai riuscito a vedere. Ma a te é piaciuto?

-Si, mi é piaciuto molto perché é un folm sull'amicizia, peró non é troppo serio, anzi é divertente. Gli attori poi sono proprio bravi. E anche le musiche mi sono piaciute tanto.

-Sai invece che cosa ho rivisto io di recente in televisione? Johnny Stecchino.

-Ah, qello di Benigni...

-Sí, ma ti dico la veritá, mi ha un po'deluso. Quando lo vedi per la prima volta ti diverti ma la seconda volta non fa piú tanto effetto ...

2013. okt. 9. 17:23
 1/2 anonim ***** válasza:

- Figyelj egy kicsit, mit adnak ma este a tv-ben?

-Rai Tre-n ( olasz tv csatorna) Gabriele Salvatores Marrakech Express című filmjét. Láttad már?

-Úgy tűnik ( mert az ott nem sempre hanem sembra)nem. Miről szól?

-4 barát történetéről akik sok év után újra látják egymást amikor segíteni mennek egy közös barátuknak aki drog miatt börtönben végezte Marokkóban. Diego Abatantuono e Fabrizio Bentivoglio szereplésével.

Ah, igen, rájöttem. ( szó szerint értettem)Már sokat hallottam a filmről ,de soha nem sikerült megnéznem. Neked tetszett?

-Igen ,nagyon tetszett ,mert a barátságról szól,de mégsem túl komoly, sőt inkább szórakoztató. A színészek igazán ügyesek. És a zenék is nagyon tetszettek.

-Tudod milyen újdonságot láttam én a tv-ben? Johnny Stecchino

- Ah, Benigni filmje...

-Igen, de az igazat megvallva egy kicsit kiábrándító. Mikor először nézed szórakoztat, de második alkalommal semmi hatása.

2013. okt. 10. 15:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. okt. 10. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!