7. osztalyos konnyu mertan feladat kovetkezik. Aki helyesen megoldja, reszletes megoldassal esmagyaraztattal azt felpontozom 100%ra! Mi a megoldasa? A feladat leirasa lentebb.
# 6/20-ban meg azt írja, hogy "ekezeteket szinte soha nem szoktam rakni"
Össze-vissza beszél.
A #6-ban, 16:50-kor azt írod: ekezeteket szinte soha nem szoktam rakni
Vagy két és fél órával később, a #11-ben, 19:11-kor pedig azt írod: billentyuztemen nem mukodnek a magyar karakterek
Mi az, hogy nem működnek a magyar karakterek? És ha így is van, miért nem ezt írtad egyből? Utólagos magyarázkodás.
Soha ne offolj!
Csak a kérdésre válaszolj, tartózkodj az olyan megjegyzésektől, amelyek nem a kérdésre vonatkoznak.
Többek között ezek ennek az oldalnak a szabályai.
Természetesen én is egyetértek azzal, hogy mindenki figyeljen oda, hogyan ír.
Gondolok itt a kis kezdőbetűvel kezdődő mondatokra.
De az ékezetek hiányáról nem a kérdező tehet, mint ahogy többször is írta.
Miért kell kiforgatni a szavait?
Kiír egy kérdést, amire értelmes válaszokat vár, ti pedig nekiestek. Jó, ő is hibázott abban, hogy lehülyézte a válaszolót, és elküldte facebookozni, bár nem tudhatta, hogy nem diákkal van dolga.
De úgy látom, ez kölcsönös, kaptatok és adtatok egymásnak.
De miért kell bántani ismeretlenül akárkit is?
Ha ő azt írja, hogy tanárnő, akkor fogadjuk el, hogy tanárnő.
Én inkább nektek mondanám, hogy egy kicsit elszégyellhetnétek magatokat.
A #19-es hozzászólásomban kifejeztem békülési szándékomat. A választ is leírtam a téma kérdésére. Erre nem válaszolt tanárnő.
Van valami a #25. hozzászólásban, szó, ami szó!
-KA-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!