Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Írnátok nekem pár kifejezést...

Írnátok nekem pár kifejezést a fogalmazásomhoz kiegészítésként?

Figyelt kérdés

2 témát adtak fel. Első: Mit jelent nekem a karácsony? Vagy: Egy karácsonyi élményem! A történet már megvan, csak nem elég kerek. Kellenének bele szép kifejezések, kulcsszavak amitől a szókincs választékosabb. Csak 1-2 mondattal, szóval vagy kifejezéssel segítenétek?

Történet röviden: Tavaly karácsonykor hazahoztam egy kölyökkutyát, a szüleim engedélye nélkül. Eleinte hazudtam nekik, hogy a barátomtól kaptam. Sok konfliktus volt emiatt, hiszen már volt egy kutyusunk, én meg hoztam még egyet. Sokszor szóba került, hogy ünnepek után persze el kell ajándékoznom, de végül is megtarthattam, hiszen ő egy "karácsonyi ajándék".

Ennyi. Köszönöm előre is.

2009. nov. 5. 19:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha csak a történet ismertetését írod le, nehéz szavakat, kifejezéseket írnunk - legalábbis nekem ez most gondot okoz. Nem tudom, milyen a stílusod, mi illik bele. Talán, ha az egészet olvasnám, tudnék segíteni.
2009. nov. 5. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!