Valaki tud nekem irni egy angol fogalmazást?
Figyelt kérdés
Pár mondatosat én is tudok, de ezt egy kis füzetlapra kell (A5). Egy kitaláltt meglepetésről kell (pl. megnyertem a lotto-t, egy hulla volt a szobámban mikor hazaértem, stb.).2013. szept. 10. 13:15
1/2 anonim válasza:
Szia. Tessék:
My day was simply normal as it begun. I left my house in the morning to go to work. I my work everything was fine too. I worked.
I never thought that that hing will happen to me. But it happened. It is positive, but I don't think so. It is nice and good and... Whatever.
So after work I went home. Everythink was allright. I drove my car into the garage, locked it etc. Than I went into the house. Nothing interestimg, no letts, nothing.
Then I switched on tv. I watched the lotto. I mean how they made the winner. And I was it. I had all the numbers correct. WOW! I never thought I would win.
I don't know what to buy of it, because it is lots of money. Maybe I buy a new house, a sportscar, a dog...
Majd mondd meg hányast kaptál rá :)
2/2 Ian Catman válasza:
Így hiteles. (Mert kb. négy helyesírási és nyelvtani hiba van benne... ha ötöst akarsz, javítsd ki, ha négyest, hagyd benne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!