Matek: Hány éves Kati, ha a négy éves húgánál annyiszor idősebb ahányszor a 25 éves bátyja?
Figyelt kérdés
légyszí segítsetek mert nagyon nem értem, és anyukám nem tud segiteni :.(2009. okt. 31. 21:50
2/11 anonim válasza:
Nem 25?És ikrek?XDMost égek nagyot XDBocsi,sztem ikrekökrök:D
3/11 anonim válasza:
Hát huszonöt, nem?
Mondjuk én hülye vagyok matekhoz, de ha egyszer annyiszor idősebb a húgánál mint a másik, akkor neki is annyinak kell lenni.
4/11 anonim válasza:
Azért áruld el, hányadikos vagy, hogy tudjuk, okosabbak vagyunk-e, mint egy ötödikes.
5/11 anonim válasza:
Tényleg most csinálsz a szünetben matek leckét, vagy csak tesztelsz minket? :)
"annyiszor .. ahányszor.." = ugyanannyiszor = egyidősek
6/11 A kérdező kommentje:
6.-os vok. igen most csinálok mivel elég sokat feladtak.
KÖSZÖNÖM AMUGY SZÉPEN!
2009. okt. 31. 22:19
7/11 anonim válasza:
Én is 25-öt mondok :D Szóval egyidősek.
8/11 anonim válasza:
szerintem nem 25, ha rájöttem megírom!!!
9/11 anonim válasza:
előző vok!Lehet most én égek!!!:(
Kati=x
4+x=25 /-4
x=21
Kati 21 éves !!!
szerintem jó lenne ha megírnád mi volt a helyes válasz, nekem legalább is!!
Köszi
10/11 anonim válasza:
Abszolút nemjól írtad fel az egyenletet,de semmi baj:)
Amúgy egyszerű szövegértési feladat,ha Kati ugyanannyiszor idősebb mint a hugánál mint a 25 éves bátyja akkor csak ugyanannyi lehet mint a bátyja:)Csak ikrek és azért bátyó mert ő a nagyobb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!