Hogyan szolítsam meg a tanáromat E-mailben?
Figyelt kérdés
Elkell küldenem egy dokumentumot e-mailben irodalom tanárnőnknek, már idős. És mit írjak bele, és hogy kezdjem:S Köszi.2009. okt. 24. 15:53
1/7 anonim válasza:
Kedves Tanárnő!
Ezúton küldöm Önnek a megbeszélt dokumentumokat.
Tisztelettel...
2/7 anonim válasza:
Én "Tisztelt Tanárnő!"-t szoktam írni és még nem volt belőle probléma. Csak abból indultam ki, hogy nekünk is mindíg azt diktálják a tanárok az ellenőrzőbe, hogy "Tisztelt Szülő!".
3/7 anonim válasza:
Tisztelt Tanárnő!
Mellékelten küldöm a dokumentumot, amit mebeszéltünk.
Tiszletettel: XY
Kedves meg társai eszedbe ne jusson, így kell.
4/7 anonim válasza:
Tisztelt Tanárnő!mindkettő nagy betű..ez a tiszteleted jele...
5/7 A kérdező kommentje:
jó de azzal nem elttem okosabb hogy 3x leírjátok hogy Tisztelt Tanárnő! nekem még más is kérdésem :/
2009. okt. 24. 18:17
6/7 anonim válasza:
a megszólítás a lényeg,a többit az egyik válaszoló tökéltesen leírta!
7/7 anonim válasza:
Szerintem meg válaszoltunk a kérdésedre, mivel te csak azt kérdezted hogyan kezdjed el, nem azt, hogy mi legyen a teljes üzenet tartalma. Mellesleg arra is megkaptad már a választ...
Ilyenkor sajnálom, hogy a kérdezőt nem lehet leszavazni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!